Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Мисисипи

Имоти за продажба в Мисисипи

Граничи на север с Тенеси, на изток с Алабама, на юг с Луизиана и Мексиканския залив и на запад с Арканзас и Луизиана.

Мисисипи е федерална държава на Съединените американски щати. Неговата столица и най-гъсто населен град е Джаксън.

Мислите ли да продадете къщата си в Мисисипи през 2018 г.? Или търсите имоти за продажба в Мисисипи? Последните данни показват, че пазарът на недвижими имоти се справя добре и за купувачите, и за продавачите тази година.

Пазарът на недвижими имоти в Мисисипи изглежда върви добре, основният проблем изглежда е недостатъчност на домовете. Това е страхотна новина за продавачите, които имат имоти за продажба в Мисисипи, тъй като конкуренцията между купувачите може да помогне за увеличаване на крайната продажна цена. Ето някои прогнози за това какво да очакваме от пазара на недвижими имоти в Мисисипи тази година.

Общата тенденция в цялата страна на пазара на недвижими имоти включва нарастващ брой купувачи и намаляване на продавачите, които имат собственост за продажба в Мисисипи.

 През четвъртото тримесечие повече от половината от всички жилища, продадени на пазара на недвижими имоти в Мисисипи, бяха класирани в горната трета от стойностите на жилищата. Макар да се очаква, че офертата постепенно ще се увеличи и ще позволи разумни цени на целия пазар до края на годината, общият брой на имотите за продажба в Мисисипи за 2018 г. ще бъде още по-нисък, когато става въпрос за общото търсене.
Цените на жилищата в Мисисипи се очаква да се повишат до 2.8% през 2018 г. Това е спад от сегашния ръст от 6.9%, но все още е доста над обичайния ръст от почти 3%.

 Експертите по недвижими имоти смятат, че на пазара на недвижими имоти ще се наблюдава по-голям темп на растеж до 3,2%. Това обаче е лоша новина за собствениците, които искат да продадат имота си за продажба в Мисисипи за възможно най-високата сума.
Ако мислите да продадете имота си в Мисисипи и искате да се възползвате от сегашния пазар на продажби, би било във ваш интерес да продавате сега, преди търсенето да започне да пада.
Новият данъчен закон може да има отрицателен ефект върху пазара на недвижими имоти в Мисисипи, особено в някои области.
Тези пазари на недвижими имоти ще забележат спад в поскъпването на дома, тъй като много купувачи започват да не харесват местните пазари.
Стойността на къщите в държавата е намаляла до -1.3% през последната година, но прогнозира, че стойностите на къщите ще се увеличат до 2.8% до 2019 година.
Статистиката за здравословното състояние на пазара на недвижими имоти в Мисисипи показва, че понастоящем пазарът е нестабилен с резултат 4,0 от 10, базиран на статистиката от февруари 2018 година.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 28914

За продажба Други (земи), Мисисипи, Hancock County, Bay St. Louis, 10060 Chappman Road

367,079.58BGN
За продажба
Други (земи)

113.16 m²
Приблизително 9,8 дка за продажба. Front Side е на Chapman Road 353 фута. East Side е 1218 фута. Задна страна е 571,9 фута. West Side е 1389.9 фута. П...
Cod. 6950

За продажба Къща в стопанство, Мисисипи, Jackson, Jackson, Jackson

1,009,468.84BGN
За продажба
Къща в стопанство

170 m²
Ranch от + - 15 на променлив ток, с 3 / 2 къща,
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB